Tietoa tauluista


 

- TIETOA MEISTÄ -

Valistamosta
löydät tällä hetkellä Suomen kattavimman valikoiman vanhoja opetustauluja, karttoja ja julisteita kansakouluajoilta. Kaikki aitoja ja alkuperäisiä, suomalaisissa kouluissa vuosina 1900-1970 käytettyjä koulutauluja. Osa tuotteista on siis jopa sata vuotta vanhoja.

Maksutapoina toimii pankkikortti ja PayPal.

Tervetuloa ostoksille!

 

- TILAUS JA TOIMITUS -

Tuotteiden tilaaminen on helppoa ja toimitamme opetustaulut ja kartat Kokkolasta Matkahuollon välityksellä joka puolelle Suomea ja Ruotsia. Kaikki tuotteet on toki noudettavissa myös suoraan varastostamme Kokkolasta. Toimitukset lähtevät meiltä 5 arkipäivässä ja Matkahuollon toimitusaika on n. 1-2 arkipäivää. Toimituskulut normaalikokoiselle lähetykselle (taulut) 15 € ja suurikokoisille (kartat, suuri määrä tauluja) 25 €.

Voit myös varata taulun sähköpostitse tai puhelimitse ja noutaa sen Kokkolan varastostamme. 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä kaikissa asioissa: hei@valistamo.com

 

- TAULUJEN KUNTOLUOKAT -

Jokaiseen taulun on merkitty kuntoluokka numeroilla 1-4. Kuntoluokat menevät seuraavalla tavalla: 1) Hyvä. Ei suurempia virheitä asiaankuuluvaa ajan tuomaa patinaa ja kulumaa lukuunottamatta. 2) Ok. Pieniä virheitä kuvassa ja kulumaa kulmissa. 3) Tyydyttävä. Selkeitä virheitä kuvassa, kulmat kuluneet. 4) Heikko. Huomattavia virheitä kuten vesivaurioita tai halkeamia.

 

- YHTEYSTIEDOT -

+358 44 282 7152
hei@valistamo.com